IP-Academie oud

De IP-Academie verzorgt trainingen op het gebied van infectiepreventie, gericht op de langdurige zorgsector. Een training wordt ontwikkeld vanuit ervaringen in de praktijk, vakinhoudelijke kennis en wetenschap. De IP-Academie streeft hiermee, naar het aanbieden van onderbouwde praktisch toepasbare kennis en ervaring.

Omdat iedereen anders leert, past de IP-Academie blended learning toe. In een training wordt dus een mix van verschillende leervormen toegepast, zoals een combinatie van e-learning, klassikale training en webinars. De IP-Academie is gericht op leren en ervaren. De trainingen zijn dan ook bijzonder interactief en laten de deelnemers ervaring opdoen met het geleerde.

De IP-Academie is een initiatief en onderdeel van CareB4, ontwikkeld door Charlotte Michels, deskundige infectiepreventie. Zij begeleidt al meer dan 25 jaar instellingen in de langdurige zorgsector op het gebied van infectiepreventie. Vanuit deze praktijkervaringen wil de IP-Academie voldoen aan de vraag naar training van medewerkers op verschillende niveaus.

Het motto van de IP-Academie is het borgen van infectiepreventie binnen de muren van de instelling.

Zie voor meer informatie: http://www.ipacademie.nl

Scroll naar boven